Essentie training

In de tweedaagse Essentie training ga je diepgaand op onderzoek uit in jezelf. 

  • Je ontdekt de vrijheid in jezelf.
  • Je transformeert gedachtepatronen en overtuigingen.
  • Je verwerkt emotionele blokkades.

Tijdens deze tweedaagse leer je hoe je jezelf kunt bevrijden van oude pijn uit het verleden, zorgen over de toekomst, hoe je van jezelf kunt houden en hoe je je eigen essentie, jouw vrijheid, kunt omarmen.

Je ontdekt op welke gebieden jij de verantwoordelijkheid voor jouw leven (opnieuw) mag en kan innemen en leert je eigen leven meer kleur te geven. En last but not least: je leert hoe je dit na deze tweedaagse in je dagelijks bestaan kan toepassen.

Dit is een training die je kan helpen jezelf te bevrijden van de fysieke en emotionele pijn en de mentale stress die je in je leven ervaart, in relatie tot jezelf en in relatie met anderen.
In een veilige omgeving doen we oefeningen waarmee je je diepere innerlijke belevingswereld opent en zo belemmeringen, blokkades en overtuigingen uitnodigt om naar de oppervlakte te komen, ze te erkennen en op te lossen.

We passen technieken toe die je ondersteunen bij diepgaand zelf onderzoek zodat je je verder opent voor jouw zelfhelend vermogen.

De Essentie training maakt dat jezelf ook meer in contact komt met je eigen innerlijk kind en met je innerlijke vrijheid. Hierdoor kun je weer meer aanwezig zijn voor jezelf, voor anderen, je partner, je kinderen.

Groepen die deze training hebben gevolgd zijn bijv. zakelijk gerelateerd, teambuilding, vriendinnenclubs en als deel van opleidingsgroepen. Deze training is beschikbaar in het hele land.
Vraag bij interesse een offerte aan via het contactformulier.

AGENDA

 • 11 juni 2022 - 11 juni 2022
  10:00 - 18:00u
  Blok 5 Opleiding Zielscoach

 • 17 september 2022 - 17 september 2022
  10:00 - 18:00u
  Blok 6 Opleiding Zielscoach

 • 19 november 2022 - 19 november 2022
  10:00 - 18:00u
  Blok 7 Opleiding Zielscoach

 

 

LinkedIn
Share